Slutade gå upp i vikt efter 3 månader

Tjena har tränat nu i ett halvår ungefär och har hela tiden druckit en gainer efter träningen för att gå upp i vikt. 3 första månaderna gick jag upp 10 kg muskler eller “fettfri massa” och var väldigt taggad. Efter det har jag inte gått upp ett enda kilo på ca 3-4 månader. Så stopp borde det väl inte ta? vad kan vara fel? Jag har kört samma övningar hela tiden, hört att man ska variera, men ska väl inte behöva ta så stopp? Borde jag prova kreatin eller något? Väldigt tacksam för hjälp MVH

Svar:

Precis som med viktnedgång så tar det efter ett tag stopp och man måste göra större förändringar än att bara dricka en gainer eller äta mindre mat för de som ska gå ned i vikt.
Jag rekommenderar dig att du börjar se över ditt kostschema och äter mer mat samtidigt som du tränar tyngre på gymmet.

Published by

Martin Löwgren

Leg. Naprapat, Lic. Styrketräningsinstruktör, Lic. Personlig tränare, Lic. Massageterapeut, Kostrådgivare.

One thought on “Slutade gå upp i vikt efter 3 månader”

  1. okej tack då provar jag de! men menar du att jag ska börja köra tyngre vikter, asså börja köra 6 reps och så, eller menar du bara att pressa mej ännu mer, ta ut musklerna mer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *