styrketräning hemma

Styrketräning hemma

Du behöver inte köpa ett dyrt gymkort för att börja styrketräna. Styrketräning hemma är fullt tillräckligt och du kan göra massor av bra övningar med endast din kropp och ett par hantlar som redskap.

Det kan dock vara rätt svårt att veta hur man ska styrketräna hemma för att nå bästa resultat. Styrketräning.net har nu äran att få erbjuda våra läsare e-boken Styrketräning Hemma till ett mycket rabatterat pris! Boken går igenom allt du behöver veta för att få ett snabb resultat med din träning hemma.

Du får bland annat lära dig hur kroppen fungerar, vad du ska äta, vad stress och sömn har för inverkan på din styrketräning, hur du ska lägga upp din träning och självklart innehåller boken massor av övningar med tillhörande bilder som är lätta att följa.

Boken är skriven av Karin Lund som själv gått ner i vikt och kommit i form av teknikerna som beskrivs i boken. Förutom boken får du tillgång till bonus-videos som beskriver exakt hur övningarna skall utföras. Du får även en ett häfte med massor av goda och nyttiga frukosttips!

Kom igång med din styrketräning hemma redan idag!

Ta tillfället och kom i gång med din styrketräning redan idag. Köp boken, läs boken, börja träna!

Ordinarie pris: 249:129:-

Beställ nu