Uppbyggnad av muskler vid 60 år ålder

Hej Martin!

Är jag för gammal som 60-åring för att börja bygga upp mina muskler?
Jag är lång och smal på överkroppen (ej på bena) och maten sätter sig på magen istället för muskler.
Jag är inte ute efter en stor muskelmassa utan vill ha mer muskler på armar och handleder för att kunna ha kortärmade skjortor på sommaren. Jag vet att jag skulle ha börjat mycket tidigare men det har liksom aldrig blivit av, tyvärr.

Tacksam för ett svar och råd.

Med vänliga hälsningar

Joseph

Experten svarar:

Hej,

Absolut INTE, men du måste veta vad du gör och äta korrekt och träna rätt. Är du i behov av ett eget proffsigt schema kan du kika in på www.martinlöwgren.se och läsa under klienter/referenser respektive anlita mig för mer info.

Published by

Martin Löwgren

Leg. Naprapat, Lic. Styrketräningsinstruktör, Lic. Personlig tränare, Lic. Massageterapeut, Kostrådgivare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *