image002

Välkommen på utbildning den 25 september

Den 25 september håller min kollega Martin en utbildning i styrketräning. Martin är leg. Naprapat, lic. Styrketräningsinstruktör, lic. Personlig tränare och Kostrådgivare på Idrottsskadecentrum i Stockholm. Han är specialist inom idrottsmedicin och har gedigna kunskapar inom just detta samt inom anatomi, styrketräning och träningslära. Han är träningsexpert hos oss på Träningsprofilen och frekvent anlitad utav flera av de stora aktörerna på marknaden för sin expertis.

Utbildningen är en heldag, lördagen den 25 september och huvudtemat är basövningarnas anatomi, utförande och biomekanik. Förutom basövningar kommer även anatomi, teori och praktisk genomgång av vanliga styrketräningsövningar (skivstångsrodd, latsdrag, axelpress, hantellyft åt sidan, hantelpress, hantelflyes, hantelcurls, pushdowns, utfall, raka marklyft och många andra övningar) att gås igenom.

Dagen avslutas med en 60 min lång frågestund där Martin försöker svara på de frågor ni har om anatomi, styrketräning, näringslära, idrottsmedicin, skador och rehabilitering.

Kursen vänder sig till såväl nybörjare som erfarna styrketränande individer som vill lära sig rätt lyftteknik, samt till Personliga Tränare som känner att de behöver fördjupa sin kunskap inom dessa komplexa övningar övningar.

Man behöver inga förkunskaper för att deltaga i utbildningen utan allt gås igenom mycket noggrant och pedagogiskt så att alla oavsett nivå förstår.

Jag kan varmt rekommendera denna utbildning för alla som vill ta sin träning till nästa nivå och lära sig träna rätt och säkert.

Datum:

Lördag 25 september 2010

Tid:

09:00 – 18:00

Vi tar tre raster raster. En mellan 10:50 och 11:00. Lunch mellan 13:00 – 14:00 och en sista paus mellan 15:50 – 16:00.

Plats:

Idrottsskadecentrum

Lindhagensterrassen 9

112 18 Stockholm

Pris:

990kr och i priset ingår en god lunch från restaurang Kalori.

Antalet deltagare är begränsat till 40 och sista anmälningsdag är måndag 13 september.

Anmälan görs till martin@idrottsskadecentrum.com

Betalningsanvisning ges via mail/telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *